• محصولات آموزشی
    • مذاکره و فروش
    • مهارت‌های کلامی و ارتباطی
      • دوره فن بیان و سخنوری
      • دوره جامع هوش کلامی (دانلودی)
      • حاضر جوابی محترمانه (دانلودی)
      • متقاعدسازی هوشمندانه (دانلودی)
      • کنترل خشم و رسیدن به آرامش (دانلودی)
    • رشد فردی
  • مقالات آموزشی
  • ویدیوهای آموزشی
  • ارتباط با آکادمی
    • درباره ایرج شرفی
    • تماس با آکادمی
ورود / عضویت
0

هیپنوتیزم کلامی | چطور کلام نافذ واثرگذار داشته باشیم؟

6 دی 1398
ارسال شده توسط ایرج شرفی
کتاب «از هفت تا بی نهایت»، مقالات، هوش کلامی
هیپنوتیزم کلامی

هیپنوتیزم کلامی تکنیکی است که به وسیله آن می‌توان به روش‌های خاصی بر روی ذهن افراد تأثیر گذاشت. این روش با استفاده از کلمات و تکنیک‌های خاص می‌تواند به شما کمک کند تا به اهداف خود نزدیک‌تر شوید. هیپنوتیزم کلامی به ما امکان می‌دهد که از قدرت کلمات بهره‌برداری کنیم و برای تسهیل فرایند تصمیم گیری به کارگیریم. با شناخت بیشتر از این تکنیک، می‌توانیم از آن برای بهبود کیفیت زندگی خود نیز استفاده کنیم. در این مقاله با ما همراه باشید تا با هیپنوتیزم کلامی آشنا شده و متوجه شوید چطور کلام نافذ واثرگذار داشته باشیم؟

هیپنوتیزم چیست؟

خیلی از افراد زمانی که با کلمه «هیپنوتیزم» مواجه می‌شوند یاد ساعت جیبی گردی می‌افتند که از یک زنجیر بیست سانتی‌متری آویزان است و جلوی چشم یک نفر آن‌قدر به چپ و راست می‌رود تا فرد را وارد یک خلسه کند. بی‌شک این تصویر به این دلیل در ذهن ما جای گرفته است که بارها و بارها آن را در کارتون‌های دوران کودکی دیده‌ایم. 

در این مقاله قرار نیست ما چنین کاری انجام دهیم. به‌ دروغ بودن یا حقیقی بودن این نوع از هیپنوتیزم هم کاری نداریم چراکه به موضوع این مقاله ارتباطی ندارد. (برخی اعتقاد دارند چنین روشی واقعاً وجود دارد و برخی معتقدند دروغی بیش نیست). تنها چیزی که ما در این فصل از آن کمک می‌گیریم مفهوم و معنای هیپنوتیزم است.

هیپنوتيزم کلامی چیست؟

هیپنوتیزم کلامی یک تکنیک روان‌شناختی است که از قدرت کلمات و لحن گفتار برای نفوذ به ذهن ناخودآگاه افراد استفاده می‌کند. این روش به دلایل مختلف، از درمان مشکلات روانی تا ارتقاء کارایی در زندگی روزمره، به کار می‌رود. هیپنوتیزم کلامی می‌تواند به شما کمک کند تا بر اضطراب، ترس‌ها و عادات نامناسب غلبه کنید. با استفاده از فرایندهای کلامی، می‌توان ذهن را به حالت آرامش رساند و حوزه‌های جدیدی از تفکر و خلاقیت را کشف کرد.

این تکنیک به ویژه در جلسات مشاوره و درمان‌های هیپنوتراپی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای به دست آوردن بهترین نتایج از هیپنوتیزم کلامی، باید به این نکته توجه داشته باشید که ایجاد ارتباط مؤثر و بیان دقیق کلمات، کلید موفقیت است. بنابراین، با دقت به کلمات خود فکر کنید و از قدرت هیپنوتیزم کلامی بهره‌مند شوید.

کودک اتم به دست

در اولین کتابم که با نام «موفقیت در خون توست» به چاپ رسید، اصطلاحی را خلق کردم به نام «کودک اتم به دست». در یکی از فصول این کتاب به‌طور کامل به شرح این اصطلاح پرداختم و بیان کردم که کودک اتم به دست همان ضمیر ناخودآگاه ماست؛ چراکه ضمیر ناخودآگاه ما بسیار قدرتمند اما بشدت ساده‌لوح است و همانند کودکی می‌ماند که قدرت اتم به دست دارد اما گاهی ساده‌لوحی او شرایط بدی را رقم می‌زند. در همان‌جا نیز راه‌کارهایی را ارائه کردم تا بتوانیم از این قدرت، نهایت استفاده را ببریم.
(برای تهیه نسخه الکترونیکی این کتاب می‌توانید به  این صفحه مراجعه نمایید.)

ضمیر ناخودآگاه در حالت عادی در دسترس نیست و به‌راحتی نمی‌توانیم بر روی آن اثرگذار باشیم. هیپنوتیزم یکی از روش‌هایی است که می‌توانیم به کمک آن با ضمیر ناخودآگاه ارتباط برقرار کنیم؛ یعنی ضمیر خودآگاه را کنار می‌زنیم و مستقیماً با ضمیر ناخودآگاه ارتباط برقرار می‌کنیم.

شاید برایتان سؤال پیش بیاید که اصلاً چرا باید با ناخودآگاه ارتباط برقرار کنیم؟ در کتاب موفقیت در خون توست به‌صورت کامل شرح داده شد اما اگر بخواهم جواب مختصری به این سؤال بدهم باید بگویم که غالب تصمیم‌های ما توسط ضمیر ناخودآگاه گرفته می‌شود. اگر بخواهیم فرد مقابلمان تصمیم دلخواه ما را بگیرد یا رفتار دلخواه ما را انجام دهد ابتدا باید بتوانیم تأییدیه ضمیر ناخودآگاه او را بگیریم.

درحقیقت هیپنوتیزم کلامی مجموعه ای از مهارت ها و تکنیک هاست که با بکار بردن آن‌ها در کلاممان بتوانیم سریعاً با ضمیر ناخودآگاه مخاطب ارتباط برقرار کنیم و اثرگذارتر باشیم.

  • امواج مغزی و بهره‌گیری از آن‌ها

آیا استفاده از هیپنوتیزم کلامی کاری اخلاقی است؟

برخی از افراد زمانی که در دوره‌های آموزشی هوش کلامی با مفهوم هیپنوتیزم کلامی آشنا می‌شوند از من می‌پرسند: «آیا واقعاً این کار اخلاقیه؟» در جوابشان می‌گویم: «قرار نیست ما افراد را به یک خلسه ببریم و از آن‌ها اخاذی کنیم. هیچ فردی اگر قصد انجام کاری یا گفتن حرفی را نداشته باشد، ما نمی‌توانیم او را مجبور کنیم تا به خواسته ما تن دهد.

محال است افراد نخواهند از چارچوب‌های فکری، اعتقادی و ارزشی خود خارج شوند و کسی بتواند آن‌ها را مجبور به خارج شدن کند؛ نه‌تنها در حالت عادی، حتی در هیپنوتیزم هم امکان چنین چیزی وجود نخواهد داشت.»

مجدد می‌پرسند: «اگر این‌طور است که با مایل نبودن فرد ما نمی‌توانیم تأثیرگذار باشیم پس چرا باید از هیپنوتیزم استفاده کنیم؟»

در جواب میگویم: «بله درست است که اگر تمایلی نداشته باشد نمی‌توانیم او را مجبور کنیم؛ اما اگر خواسته یا صحبت ما در غالب چارچوب‌های فکری، اعتقادی و ارزشی او باشد، با استفاده از هیپنوتیزم کلامی شانس پذیرش صحبت خود را بالاتر برده‌ایم. همچنین خیلی از مواقع افراد بین چند گزینه مردد هستند و نمی‌توانند گزینه صحیح را انتخاب کنند. ما با هیپنوتیزم کلامی گزینه بهتر را به آن‌ها معرفی می‌کنیم تا میزان پذیرش آن گزینه بالاتر رود.

به‌عبارت‌دیگر با کمک هیپنوتیزم کلامی «سطح پیشنهاد پذیری» افراد را بالاتر می‌بریم. شاید در حالت عادی تمایل زیادی به پیشنهادهای ما نشان ندهند اما زمانی که از تکنیک‌های هیپنوتیزم کلامی استفاده می‌کنیم، میزان پذیرش خود را بالاتر برده‌ایم.»

اجزای هیپنوتیزم کلامی

هیپنوتیزم کلامی از دو بخش تشکیل شده است:

ا- مهارت های فن بیان و صداسازی

مهارتهای فن بیان شامل موارد بسیاری همچون: داشتن صدایی رسا و قدرتمند، افزایش برد و حجم صدا، تغییر لحن، آهنگین بودن کلام، تغییر سرعت کلام و … می شود. از آنجایی که در این مقاله مجالی برای آموزش این موارد نیست، از آنها گذر می کنیم. (اگر تمایل دارید این مهارت ها را در خود تقویت کنید و با تمرین های هر کدام آشنا شوید، پیشنهاد می کنم به فصل آخر کتاب «از هفت تا بی نهایت» مراجعه نمایید.

2- تکنیک های هیپنوتیزم کلامی

تکنیک‌های زیادی در زمینه هیپنوتیزم کلامی وجود دارد که در دوره های هوش کلامی هفت تکنیک را آموزش می دهیم ؛ اما در این مقاله به دو تا از این تکنیک ها می‌پردازیم:

تکنیک اول: تکنیک تیم سازی

به دو عبارت زیر توجه کنید:

الف) لطفاً تمرینات این کتاب را جدی بگیرید. آن‌قدر تمرین کنید تا به تسلط برسید.

ب) ما باید آن‌قدر این تمرین‌ها را جدی بگیریم تا به تسلط برسیم.

 

کدام‌یک از جملات بالا برای شما دل‌نشین‌تر است؟

مطمئناً جمله دوم به دلیل اینکه قالب دستوری ندارد، دل‌نشین‌تر است. در عبارت دوم من هم جزئی از شما هستم و ما باهم در یک تیم قرار داریم. پس پذیرش شما از کلام من در حالت دوم بیشتر است.

در هر صنف و هر حیطه‌ای که مشغول هستیم، بایستی با مخاطبان خود در یک تیم باشیم. مخاطب باید احساس کند که ما مدافع حقوق او هستیم و قصدمان خدمت به او است.

تصور کنید ارتباطات ما چقدر می‌تواند لذت‌بخش‌تر باشد اگر اساتید دانشگاه و معلمان مدارس، خود را با دانشجویان و دانش آموزان در یک تیم ببینند، فروشنده‌ها خود را با مشتریان در یک تیم ببینند، پدر و مادرها خود را با فرزندانشان در یک تیم ببینند و هرکدام از آن‌ها این موضوع را که ما باهم در یک تیم هستیم بیان کنند و در عمل هم نشان دهند. بدون هیچ تردیدی در این حالت ارتباطات ما دچار تحول بزرگی خواهد شد.

تکنیک دوم: تکنیک سه تایی طلایی

در تکنیک سه‌تایی طلایی ما جمله‌ای را که می‌خواهیم اثرگذار شود و در ضمیر ناخودآگاه مخاطب بنشیند، در سه جمله پی‌درپی تکرار می‌کنیم. این تکرار می‌تواند در ابتدای جملات سه‌گانه باشد یا در انتهای آن‌ها.

 برای مثال اگر بخواهیم افراد را ترغیب کنیم تا هوش کلامی خود را ارتقا دهند می‌توانیم از تکنیک سه‌گام این‌گونه استفاده کنیم:

اگر می‌خواهیم حاضرجواب باشیم، باید هوش کلامی خود را تقویت کنیم.

اگر می‌خواهیم در صحبت کردن‌هایمان حرف کم نیاوریم، باید هوش کلامی خود را تقویت کنیم.

اگر می‌خواهیم زمانی که همه خاموش‌اند ما با بداهه گویی بدرخشیم، باید هوش کلامی خود را تقویت کنیم.

همچنین می‌توانیم عبارت تکرارشونده را در ابتدای جملات نیز بیاوریم:

هوش کلامی خود را تقویت کنیم تا بتوانیم داستان‌هایی جذاب‌تر تعریف کنیم.

هوش کلامی خود را تقویت کنیم تا با طنزپردازی، افراد بیشتری را به خود جذب نماییم.

هوش کلامی خود را تقویت کنیم تا راحت‌تر بتوانیم دیگران را متقاعد کنیم.

جمع بندی

این تکنیک ها همگی قسمتی از سرفصل های دوره آموزشی هوش کلامی هستند. در دوره های هوش کلامی هفت مهارت را یاد می گیریم تا کلامی قدرتمندتر داشته باشیم ودر هر جمعی بدرخشیم.این مهارت ها عبارتند از: حاضر جوابی؛ بداهه گویی، هیپنوتیزم کلامی، متقاعدسازی کلامی، معرفی و ارائه خودمان، طنزپردازی، داستان گویی جذاب.

اگرتمایل دارید در رابطه با این دوره اطلاعات بیشتری داشته باشید می توانید به این صفحه مراجه کنید.

پیشنهاد مطالعه: اشتباهاتی که اثر گذاری کلام را کاهش می‌دهند

تحلیل هیپنوتیزم کلامی در کلام آقای ظریف

در نهایت برای اینکه شما را با قدرت هیپنوتیزم کلامی آشنا کنم  در یک فایل صوتی به تحلیل و بررسی یکی از صحبت‌های جناب آقای ظریف (وزیر امور خارجه کشورمان) پرداخته‌ام و به تکنیک‌های هیپنوتیزم کلامی که ایشان از آن‌ها استفاده می‌کنند، اشاره می‌کنم. توصیه می‌کنم حتماً حتماً این تحلیل را  گوش دهید. برای این کار کافیست روی لینک زیر کلیک کنید:

 

 

 

تحلیل سخنرانی دکتر ظریف از دیدگاه هیپنوتیزم کلامی

http://hd.irajsharafi.com/az_haft/Tahlil%20Sokhanrani%20Dr.Zarif.mp3
برچسب ها: تکنیک های هیپنوتیزمجملات هیپنوتیزم کنندهدانلود کتاب هیپنوتیزم کلامیفن بیانفیلم هیپنوتیزم کلامیقدرت کلماتکاریزما کلمات و هیپنوتیزم کلامیکتاب هیپنوتیزم کلامیمتن هیپنوتیزم کنندههیپنوتیزمهیپنوتیزم چیستهیپنوتیزم کلامیهیپنوتیزم کلامی چیستهیپنوتیزم کلامی در مذاکراتهیپنوتیزم کلامی و فن بیانهیپنوتیزم گفتاری
قبلی متقاعدسازی | چطور گول تکنیک های متقاعدسازی را نخوریم؟
بعدی فن بیان چیست؟ | چطور فن بیان خوبی داشته باشیم؟

22 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • Soheila گفت:
    11 بهمن 1398 در 17:53

    عرض سلام و خسته نباشيد.مطالب سايتتون بسيار مفيد هست.خوشحالم كه باهاتون آشنا شدم.دنبال رشد هوش كلامي خودم هستم و به جمع بندي بسيار خوبي رسيدم كه ميتونم با برنامه ريزي بهتر روش كار بكنم.سپاس از شما

    پاسخ
    • ایرج شرفی گفت:
      11 بهمن 1398 در 19:23

      سرکار خانم باقری فر سلام
      وقتتون بخیر
      ممنونم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
      بهتون تبریک میگم که اهل رشد خودتون هستید
      خداروشکر که مطالب مفیدواقع شدند.
      در مسیر حرکتتون میتونید روی ما حساب کنید.

      پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      24 اسفند 1400 در 18:41

      سلام وقتتون بخیر.
      خیلی ممنون از نظرتون.
      خیلی خوشحالیم که براتون مفید بوده

      پاسخ
  • حجت گفت:
    20 بهمن 1400 در 14:44

    با سلام و عرض ادب ، واکاری تصادف وار من که امروزم را به سایت ارزشمند شما راهنمایی کرد روزم را بهتر از دیروزم ساخت . در مدارس و دانشگاه ها و در دوره های مختلف آن ها بسیاری الف گرفتم اما کاش به جای آن همه الف ، الفبای هوش کلامی را به من و امثال من یاد می دادند تا به جای آنکه جویی کوجک در جایی پنهان بودیم دریای وجودمان با بیان خود را به نمایش می گذاریم تا وسعت کران های آن همه اقیانوس های کبیر عالم را شرمنده ادعای بزرگی شان می نمود. ممنون از این تلاش و سعی وافرتان .

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      16 فروردین 1401 در 20:47

      سلام دوست عزیز
      سپاس از نظر ارزشمندتان
      بله کاملا با شما موافق هستیم که سیستم آموزشی بهتر است تغییر کند
      اما ماهی را هر وقت از آب بگیریم تازه است، از همین الان هم که برای رشد خودمان اقدام کنیم، قطعا در آینده زندگی بهتری خواهیم داشت

      پاسخ
  • مصطفوی گفت:
    15 فروردین 1401 در 15:28

    سلام ممنون آقای شرفی واقعا کاربردی بود مخصوصا با بررسی سخنرانی ظریف همه رو خوب یادگرفتیم

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      16 فروردین 1401 در 20:34

      زنده باد بر شما
      ممنون از نظر ارزشمندتان
      خوشحالیم براتون مفید بوده

      پاسخ
  • بشارتی زاده گفت:
    18 فروردین 1401 در 10:56

    ممنون که تجربه هاتون را رایگان در اختیارمون میگذارید

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      20 فروردین 1401 در 18:05

      سلام دوست عزیز
      ممنون از همراهی و نظر گرانبهای شما

      پاسخ
  • سحر نامی گفت:
    23 فروردین 1401 در 18:25

    عالی بود تکنیک تیم سازی یعنی ما، چطوری باعث هیپنوتیزم میشه؟!!!

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      24 فروردین 1401 در 17:52

      سلام خانم سحر نامی
      سپاس از نظر گران بهایتان
      تکنیک تیم سازی یعنی اینکه خود را با مخاطب در یک تیم قرار دهیم؛ مثلا به جای اینکه دستور بدیم «تو باید اینکار را انجام دهی»، بگوییم «ما باید اینکار را انجام دهیم». با این روش مخاطب ما را هم تیم با خودش می‌بیند و ناخودآگاه حرف ما را بهتر می‌پذیرد.

      پاسخ
  • شاکر گفت:
    27 فروردین 1401 در 16:20

    ممنون تکنیک سه تایی طلایی رو چجوری تکرار کنیم تو حرفهایمون

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      28 فروردین 1401 در 17:41

      سلام دوست عزیز
      وقتتان بخیر
      هر جا که خواستید حرفتان را در ذهن مخاطب ثبت کنید که یادش بماند و بهتر متقاعد شود، از این تکنیک استفاده کنید. مثلا اگر سه دقیقه صحبت میکنید، سه بار در آن سه دقیقه، جمله مورد نظرتان را ذکر کنید.

      پاسخ
  • علی گفت:
    31 فروردین 1401 در 11:31

    خیلی جالب بود
    من خودم با داستان سعی میکنم منظورم برسونم ک مخاطب بهتر و سریعتر حرفمو قبول کنه

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      31 فروردین 1401 در 12:10

      سلام دوست عزیز
      وقتتون بخیر
      خیلی ممنون از نظرتون
      بله داستان گویی یکی از قوی ترین و نافذترین ابزارهای کلامیه که تاثیر غیر مستقیم اما زیاد دارد

      پاسخ
  • reza گفت:
    3 اردیبهشت 1401 در 19:08

    عالی بود
    سپاس

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      4 اردیبهشت 1401 در 17:04

      تشکر از نظر ارزشمندتان

      پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      4 اردیبهشت 1401 در 17:06

      سلام دوست عزیز
      وقتتان بخیر
      تشکر از نظر ارزشمندتان

      پاسخ
  • sarshar گفت:
    7 اردیبهشت 1401 در 12:00

    این جملتون عالی بود:
    اگر بخواهیم فرد مقابلمان تصمیم دلخواه ما را بگیرد یا رفتار دلخواه ما را انجام دهد ابتدا باید بتوانیم تأییدیه ضمیر ناخودآگاه او را بگیریم.

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      10 اردیبهشت 1401 در 18:51

      سپاس از نظر ارزشمندتان
      خوشحالیم برایتان جالب و مفید بوده

      پاسخ
  • رضوی گفت:
    10 اردیبهشت 1401 در 18:03

    تحلیل سخترانی آقای شریف عالی بود خیلی ممنون الان میفهمم چرا سخنرانان سیاسی اینقدر تاثیرگذار حرف میزنن

    پاسخ
    • ثریا شکری پور گفت:
      10 اردیبهشت 1401 در 18:51

      سلام دوست عزیز
      وقتتون بخیر
      فکر کنم منظورتان آقای ظریف باشد
      بله
      خیلی ممنون از نظرتان

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

تبلیغات

دریافت مشاوره رایگان

همین الان در جهت بهبود فردی خودتان اقدام کنید.

وب سایت آموزشی ایـرج شرفـی

در این وب‌سایت جدیدترین و کاربردی‌ترین آموزه‌های مربوط مذاکره، متقاعدسازی و فروش را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

ارتباط با واحد آموزش

  • تهران، فلکه دوم صادقیه، کوچه نوزدهم غربی، پلاک 4
  • 0935-7121097 (تماس در ساعات اداری)
  • [email protected]

دریافت آخرین مقالات

آدرس ایمیل خود را وارد کنید تا در اشتراک خبرنامه ما که به طور منظم تحویل داده می شود ثبت نام کنید!

از این که مطالب این سایت را با ذکر منبع ارجاع می دهید سپاسگزاریم.

  • 0935-7121097
Instagram Telegram Whatsapp

صفحه اصلی

مقالات

ویدیوها

محصولات

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://irajsharafi.com/?p=5279
ورود به سایت ×
ورود با رمز عبور یکبار مصرف
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
بازگشت به ورود
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.
  • محصولات آموزشی
    • مذاکره و فروش
    • مهارت‌های کلامی و ارتباطی
      • دوره فن بیان و سخنوری
      • دوره جامع هوش کلامی (دانلودی)
      • حاضر جوابی محترمانه (دانلودی)
      • متقاعدسازی هوشمندانه (دانلودی)
      • کنترل خشم و رسیدن به آرامش (دانلودی)
    • رشد فردی
  • مقالات آموزشی
  • ویدیوهای آموزشی
  • ارتباط با آکادمی
    • درباره ایرج شرفی
    • تماس با آکادمی
  • محصولات آموزشی
    • مذاکره و فروش
    • مهارت‌های کلامی و ارتباطی
      • دوره فن بیان و سخنوری
      • دوره جامع هوش کلامی (دانلودی)
      • حاضر جوابی محترمانه (دانلودی)
      • متقاعدسازی هوشمندانه (دانلودی)
      • کنترل خشم و رسیدن به آرامش (دانلودی)
    • رشد فردی
  • مقالات آموزشی
  • ویدیوهای آموزشی
  • ارتباط با آکادمی
    • درباره ایرج شرفی
    • تماس با آکادمی